Win een golf- en wellnessreis naar Italië met Chris Wood

Samen met Leadingcourses.com biedt het Hilton twee geweldige dagen naar Italië aan, zodat u uw golfvaardigheden aan kunt scherpen en uiteraard ook om even lekker te ontspannen. De gelukkige winnaar en gast winnen echt een exclusieve golfreis naar Italië!

Heeft u behoefte aan een APK voor uw golfspel en wilt u daarnaast twee dagen ontspannen in de Toscaanse heuvels? Kijk dan niet verder, want wij bieden de gelukkige winnaar en hun gast de kans om een geweldige golfreis naar Italië te winnen!

De winnaar zal twee nachten doorbrengen in het La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena, Curio Collection by Hilton van 18-20 augustus 2017. Een exclusief lesprogramma (een halve dag) is onderdeel van de prijs, inclusief een golfclinic van Ryder Cup ster Chris Wood. Ook mag u één rondje golfen op Royal Golf La Bagnaia om al het geleerde direct in de praktijk te brengen!

Om het helemaal af te maken, ontvangt de winnaar ook nog eens een speciale voeding- en fitnessmasterclass van Chris Wood en een kookles om u alle do’s en don’ts op het gebied van voeding uit te leggen zodat u het beste uit uw golfspel haalt.

Het enige wat u hoeft te doen is antwoord geven op de hieronder gestelde vraag en uzelf aan te melden voor het bekroonde loyaliteitsprogramma van Hilton, Hilton Honors als u nog geen lid bent. U maakt daarna direct kans, zo simpel is het.

Good luck!

JETZT TEILNEHMEN

Om een kans om deze prijs te winnen te winnen, de vraag te beantwoorden hieronder

Sign up to Hilton Honors To Enter

Required fields are marked with an *asterisk

  • Lowest Price available online
  • Free WiFi ††
  • Points towards free nights
  • Digital check in †††

††Must be a Hilton Honors member. Terms and Conditions apply. Standard Wi-Fi is free. Premium (if available) has a fee.

Required fields are marked with an *asterisk

Data protection: Hilton, as data controller, will collect, process and use your enrolment and participation data in the USA in order to administer the Honors programme, analyse your travel and accommodation preferences within Hilton, and inform you as mentioned above. In order to credit you with mileage and other benefits earned through your participation in the Honors Programme your personal data has to be shared with the business partners detailed on Honors.com. You may obtain a copy of the Global Privacy Statement any time from reception or at Honors.com. Because Honors is a worldwide Hilton bonus programme, your data may also be transferred to and processed by other participating Hilton companies, owners and operators of our franchised and managed hotels and service providers, including those from countries where data protection laws may differ from the laws of your home country. You may object at any time to the processing and use of your personal data for advertisement purposes and as detailed in the Global Privacy Statement.

Membership: Hilton Honors is the worldwide loyalty programme of the HILTON group operated by Hilton Inc. at 7930 Jones Branch Drive, Suite 1100, McLean, Virginia 22102, USA ("Hilton"). Enrolment is subject to the Honors Terms & Conditions, which are available at the front desk and also available at Honors.com. After your Honors account is created, we will send you your Honors account number and PIN via email. You may then choose what information you receive from us by logging on to your account online and managing your subscriptions, or by contacting us in the manner described in the Global Privacy Statement which is available at the front desk and at Honors.com. As part of the Honors programme, we inform members via email and, occasionally, also via postal mail about special and, possibly, personalised individual offers, promotions and surveys.

† Valid for current Hilton Honors members only. Rate subject to availability at participating hotels and resorts. Excludes hotels in Mainland China, Macau, Hong Kong and Taiwan. Honors members booking within a 14 day window prior to their stay will receive 2% off the hotel’s Best Available (Easy Cancellation) Rate (“BAR”) all days of the week. Members booking 15 days or more prior to their stay will receive 3% off BAR for stays Sunday – Thursday and 10% off BAR for stays Friday – Saturday. Honors Discount is only available for up to two rooms per member. View Full Rate Terms & Conditions.

††† Available at more than 3,000 participating properties. For more information, visit Honors.com/App

Prijzenpakket voor één (1) winnaar. Geen alternatief in contanten aangeboden. Meer details zijn te vinden op Voorwaarden

Voorwaarden

voorwaarden voor deelname

VOOR DEELNAME en een mogelijke winst is geen aankoop of betaling NODIG A.

EEN AANKOOP zal niet toenemen uw winkansen.

In aanmerking te komen: Om (hierna: de “Wedstrijd”) in de wereld die door Hilton concurrerende “golf en spa weekend met Chris Wood in Italië” Om deel te nemen, moet je minstens 18 jaar oud zijn en woonachtig in Duitsland.

Medewerkers, managers en directeuren van Hilton, Inc. ( “Sponsor”), hun ouders, dochterondernemingen, filialen, franchisenemers, reclame- en promotiekosten bureaus en alle personen die betrokken zijn bij de productie of het beheer van de wedstrijd, een lid van de naaste familie of huishouden van dergelijke personen komen niet in aanmerking. Deelname vormt uw volledige en onvoorwaardelijke instemming en aanvaarding van deze officiële regels en de beslissingen van de sponsor, die definitief zijn en bindend voor alle zaken met betrekking tot de prijstrekking. De wedstrijd is vrij van verbood is.

De wedstrijd is onderworpen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving. De wedstrijd begint in Duitsland op 5 juni 2017 09:00 Duitse Summer Time en eindigt op 1 juli 2017 23:59 Duitse zomertijd (hierna te noemen “Actieperiode”) is.

Kennisgeving van de winnaar: De winnaar krijgt hiervan een melding vóór 2 juni per post, per telefoon of per e-mail op zijn laatst. Hiervoor kan de door de deelnemer bij de registratie voor de competitie data worden gebruikt. Indien nodig zal de winnaar worden gevraagd te ondertekenen en terug te keren een verzekering op basis van een eed voor de deelname, reclame en aansprakelijkheid. Dit samen met een juridische verklaring van hun deelname (met inbegrip van auteursrechten en de afstand van de morele rechten in de mate toegestaan door de wet), binnen een termijn van twee dagen na de bekendmaking van de prijs of van deelname aan het evenement.

Hoofdwapening: Elke “Hilton Golf & Spa Weekend” is:

– Twee (2) overnachtingen voor twee (2) personen in La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena, Curio Collection by Hilton 18 – 20 augustus 2017

– Een (1) ronde golf voor één (1) persoon bij Royal Golf La Bagnaia

– Een halve dag educatief programma met Hilton Golf ambassadeur, Chris Wood

– Diet and Fitness Master Class van Chris Wood

Alle andere kosten die hier niet expliciet worden vermeld, de winnaar draagt. Bijvoorbeeld, reiskosten, kosten voor maaltijden, fooien of een niet-gespecificeerde kosten in verband met de goedkeuring van de winst. Een contante betaling van de winst mogelijk is in ieder geval. Het verschil tussen de werkelijke waarde en de marktwaarde niet kan worden gecompenseerd. wordt de winnaar neemt kennis en aanvaardt dat compenseren enig waardeverschil uitgesloten welke vorm.

De totale geschatte marktwaarde ( “AVR”) van Prijzen GBP £ 2.000 (exclusief BTW) voor de hoofdprijs, en GBP £ 300 (exclusief BTW) voor de runner-up prijs.

Algemene Winst Voorwaarden: reiskosten van welke aard dan ook, kosten voor maaltijden, entertainment, evenementen / evenementen en andere kosten en uitgaven in verband met de aanvaarding van de prijs of het in gebruik nemen van de prijzen en zijn niet specifiek hierin genoemd zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de winnaar , Dit met inbegrip van alle bijkomende kosten, kosten voor bagage, maaltijden, fooien en uitgaven.

Belangrijke creditcard zal nodig zijn om eventuele incidentele kosten te dekken. Winnaar en gast moeten samen reizen op dezelfde reisroute en op de door de Sponsor aangegeven data. De reisdata die hierin zijn verstrekt, zijn onderhevig aan wijzigingen binnen de eigen verantwoordelijkheid van Sponsor. Als de winnaar niet op de door de Sponsor gespecificeerde data kan bijwonen, kan de winnaar de prijs verliest en kan de sponsor een alternatieve winnaar selecteren als de tijd dit toelaat. Indien eventuele prijsgerelateerde gebeurtenissen worden geannuleerd of uitgesteld, zal er geen vervanging van de prijs worden verstrekt en zal Sponsor geen winstverplichting meer hebben. Sponsor is ook niet aansprakelijk voor weersomstandigheden of andere problemen die winnaar en gast verhinderen om op bepaalde dagen bij te wonen, waarbij enig gemist gedeelte van de prijs in zijn geheel wordt verbeurd en er geen vervanging zal worden verstrekt. Winnaar en gast moeten geldige reisdocumenten bezitten en tonen binnen de door de Sponsor vastgelegde termijn of winnaar kan de prijs verbeuren. De winnaar moet bevestigen dat hij / zij en zijn gasten in staat zijn om tijdig op de aangewezen locatie te komen om de prijs te consumeren of de winnaar kan de prijs verbeuren. Alle afspraken die verband houden met consumptie van de verpakking / prijs dienen te worden geboekt via een vertegenwoordiger geselecteerd door Sponsor. Zodra er afspraken zijn gemaakt, zijn er geen wijzigingen toegestaan. Winnaar en gast moeten voldoen aan alle plaatsbepalingen. Als u dit niet doet, kan dit leiden tot een verbeurdverklaring van het geldende gedeelte van de prijs. Sponsor behoudt zich het recht voor om te fotograferen, videoband of op een andere wijze de winnaars- en gastparticipatie op te nemen in alle elementen van de prijs (“prijsopname”). Sponsor zal alle rechten op de prijsvideo en sponsor bezitten en zijn aangewezen hebben het recht, maar niet de verplichting, te gebruiken, te reproduceren, te wijzigen, te publiceren, te posten, afgeleide werken te maken en dergelijke prijsbeelden te tonen en alle daarin opgenomen elementen , Met inbegrip van, zonder beperking, namen en gelijkenissen, geheel of gedeeltelijk, op een wereldwijde voortdurende basis, en om de prijsbeweging op te nemen in andere werken, in welke vorm dan ook, media of technologie die nu bekend of later ontwikkeld is voor intern, reclame , Commerciële en prijsteken doeleinden, en winnaar (en gast) kan worden verplicht extra documenten te ondertekenen die dergelijke rechten bevestigen. Alle Steuern liegen in der Verantwortung des Gewinners. Der Gewinn ist nicht übertragbar. Er is een belangrijke rol in de werkgelegenheid, die erop gericht is dat de Recht vor, de Gewenste (of een dergelijk), welkom is vanwege de geheimen van de gehandicapten, en die van de gepersonaliseerde gewoontes zijn vergeten.

Major credit card will be required to cover any incidental charges.  Winner and guest must travel together on same itinerary and on dates specified by Sponsor. Travel dates provided herein are subject to change within Sponsor’s sole discretion. If winner is unable to attend on dates specified by Sponsor, winner may forfeit the prize and Sponsor may select an alternate winner if time permits. If any prize-related events are cancelled or postponed for any reason, no substitution for the prize will be provided and Sponsor will have no further obligation to winner. Sponsor is also not responsible for any weather or other issues that prevent winner and guest from attending on specified dates, in which event any missed portion of the prize is forfeited in its entirety and no substitution will be provided. Winner and guest must possess and show valid travel documents by the deadline specified by Sponsor or winner may forfeit the prize. Winner must affirm that s/he and his/her guest are able to arrive at the designated location on time to consume the prize or winner may forfeit prize. All arrangements related to consumption of the package/prize must be booked through a representative selected by Sponsor. Once arrangements have been made, no changes will be permitted. Winner and guest must comply with all venue regulations. Failure to do so may result in forfeiture of applicable portion of prize. Sponsor reserves the right to photograph, videotape or otherwise record winner’s and guest’s participation in all elements of the prize (“Prize Footage”). Sponsor shall own all rights to the Prize Footage and Sponsor and its designees shall have the right, but not the obligation, to use, reproduce, modify, publish, post, create derivative works from, and display such Prize Footage and all elements embodied therein, including, without limitation, any names and likenesses, in whole or in part, on a worldwide perpetual basis, and to incorporate the Prize Footage into other works, in any form, media or technology now known or later developed, for internal, advertising, commercial and Prize Draw purposes, and Winner (and guest) may be required to sign additional documents confirming such rights.

Alle belastingen zijn de verantwoordelijkheid van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar. Er is geen vervangende prijs, tenzij de Sponsor behoudt zich het recht voor om de winst (of een deel daarvan) worden vervangen door een winst met dezelfde of zelfs hogere waarde als de gepresenteerde winst niet kan worden verstrekt.

Release of Liability:  By entering the competition, entrant agrees to hold Sponsor, its parent, affiliate and subsidiary companies, franchisees and advertising and Prize Draw agencies and each of their respective directors, officers, employees and assigns (collectively, the “Released Parties”) harmless for any injury or damage caused or claimed to be caused, in whole or in part, directly or indirectly, by participating in the competition or by acceptance or use of a prize (including any travel or activity-related thereto). Released Parties are not responsible for lost, late, misdirected, delayed, inaccurate, illegible, garbled, stolen or incomplete entries or entries not received for any reason or for electronic transmission errors resulting in omission, interruption, deletion, defect, delay in operations or transmission, theft or destruction or unauthorized access to or alterations of entry materials, or for technical, network, telephone equipment, electronic, computer, hardware or software malfunctions or limitations of any kind, or inaccurate transmissions of or failure to receive entry information by Sponsor on account of technical problems or traffic congestion on the Internet or at any Web site or any combination thereof or for any other errors or difficulties of any kind whether human, mechanical, electronic, computer, network, typographical, printing or otherwise relating to or in connection with the competition, including, without limitation, errors or difficulties which may occur in connection with the administration of the Prize Draw, the processing of entries, the announcement of the prizes or in any Prize Draw-related materials. Released Parties are also not responsible for any incorrect or inaccurate information, whether caused by site users, tampering, hacking, or by any equipment or programming associated with or utilized in the Prize Draw. Released Parties are not responsible for injury or damage to any person’s computer related to or resulting from participating in this Prize Draw or downloading materials from or use of the Page or any web site. Persons who tamper with or abuse any aspect of the Prize Draw or Web site, who act in an unsportsmanlike or disruptive manner or who are in violation of these Official Rules, as solely determined by Sponsor, will be disqualified and all associated Entries will be void. Caution: Any attempt by an individual to deliberately damage any Web site or undermine the legitimate operation of the Prize Draw is a violation of criminal and civil laws and should such an attempt be made, Sponsor reserves the right to seek damages and other remedies (including attorneys’ fees) from any such individual to the fullest extent of the law.

 

By participating, you further agree that: (i) any and all disputes, claims, and causes of action arising out of or in connection with the Prize Draw, or any prizes awarded, shall be resolved individually without resort to any form of class action; (ii) any claims, judgments and awards shall be limited to actual out-of-pocket costs incurred, including costs associated with entering the Prize Draw, but in no event attorney’s fees; and (iii) under no circumstances will any entrant be permitted to obtain any award for, and entrant hereby waives all rights to claim, punitive, incidental or consequential damages and any and all rights to have damages multiplied or otherwise increased and any other damages, other than damages for actual out-of-pocket expenses.

General Conditions: Winner must sign and return to Sponsor a Certificate of Eligibility and a Liability/Publicity release (unless otherwise prohibited). Guest must sign a liability/publicity release prior to ticketing. Parent or legal guardian of minor guest must sign a Release of Liability/Publicity on behalf of himself/herself and on behalf of the minor prior to consumption of the prize. If a winner cannot be contacted, or fails to sign and return the Certificate of Eligibility, Liability & Publicity Release within seven (7) days, potential winner may forfeit prize and an alternate winner may be selected via a further random draw. By accepting a prize, winner grants Sponsor the right to use his/her name, photo and likeness for advertising or publicity purposes in connection with the Prize Draw in any media throughout the world without additional compensation. By entering the Prize Draw, winner agrees that he/she will not hold the Promotion Entities and their officers, directors, employees and agents legally responsible for any injury or damage caused or claimed to be caused by his/her participation in the Prize Draw or his/her acceptance or use of a prize unless such injury or damage is caused as a result of their negligence or breach of duty. No substitution or transfer of a prize will be permitted, except that Sponsor reserves the right to substitute a prize of equal or greater value if the advertised prize is unavailable. Sponsor is not responsible for any typographical or other error beyond its reasonable control in the printing of the offer, administration of the Prize Draw or in the announcement of the prize.

Internet: Sponsor is not responsible for electronic transmission errors of any sort beyond its reasonable control that result in an omission, interruption, deletion, defect, or delay in operations. Sponsor is not responsible for technical, satellite, electronic, computer, hardware or software malfunctions or limitations of any kind beyond its reasonable control. If for any reason the Prize Draw is not capable of running as planned, by reason of technical failures or any other causes beyond Sponsor’s reasonable control, Sponsor reserves the right, at its sole discretion, to cancel, terminate, modify or suspend the Prize Draw. Sponsor reserves the right, but not the obligation, to select a winner in a random drawing from those who entered prior to the error that prompted the Sponsor’s action. Sponsor further reserves the right to disqualify any individual who tampers with the entry process. If there is a dispute as to the identity of an online entrant, the prize will be awarded to the authorized account holder of the email address. The “authorized account holder” is defined as the natural person to whom the email address is assigned by an Internet service provider, online service provider or other organization (e.g., business, educational institution, etc.) that is responsible for assigning email addresses for the domain associated with the submitted email address.

Governing Law/Jurisdiction: All issues and questions concerning the construction, validity, interpretation and enforceability of these Official Rules or the rights and obligations of participants or Sponsor in connection with the Prize Draw shall be governed by and construed in accordance with English law.

Privacy:  Any information you submit is subject to Sponsor’s privacy policy posted at http://www1.hilton.com/en_US/hi/customersupport/privacy-policy.do .

Severability: If any provision(s) of these Official Rules are held to be invalid or unenforceable, all remaining provisions hereof will remain in full force and effect.

Winners list: For details of the winner send an e-mail to info@rightformula.com  with the subject line “Italy Prize” after 3rd June 2017 on the month of entry. Requests received after 1st June will not be fulfilled.

Sponsor: Hilton, 7930 Jones Branch Drive, McLean, VA 22102, USA

 

The Latest from Hilton Honors